Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter houdt Art de touwtjes strak in handen, op een sympathieke en enthousiaste manier. Met zijn jarenlange ervaring als verslaggever weet hij bovendien de juiste vragen te stellen tijdens interviews.

Art Rooijakkers behoort tot de bekendste Nederlandse televisiepresentatoren en is ook te boeken als spreker, interviewer of dagvoorzitter. Het grote publiek kent hem onder meer als winnaar van Wie is de Mol? en als latere presentator van datzelfde programma. Tegenwoordig is hij een graag geziene gast op tal van evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Over Art

Art Rooijakkers wordt in 1976 geboren in Geldrop en behaalt zijn VWO-diploma in Eindhoven. Hij gaat studeren aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en wordt later bij NOVA aangenomen als jongste verslaggever ooit. Het is de start van een indrukwekkende televisiecarrière.

Als presentator maakt hij furore met goed scorende televisieprogramma’s zoals Expeditie RobinsonPeking ExpressAls de vrouw van huis isGezond Weer OpOutback JackReturn to SenderDe Spaanse Droom en De Zomer Draait Door.

Naast presentator, is hij ook actief als eindredacteur. Zo verzorgt hij onder meer de eindredactie van programma’s als Het BlokGrenzeloos Verliefd en Model in 1 dag. Als spreker weet hij tijdens een lezing boeiend te vertellen over het geheim achter dit soort succesvolle televisieformats en trekt hij tegelijkertijd de parallel met succes op zakelijk vlak.

Art Rooijakkers boeken als dagvoorzitter of interviewer

In 2011 neemt Art Rooijakkers deel aan het populaire televisieprogramma Wie is de Mol?, dat hij vervolgens ook nog eens wint. Het leidt tot een contract met de AVRO, de omroep waarvan hij het nieuwe gezicht wordt. Hij presenteert programma’s zoals Lola zoekt BroodFort BoyardMag ik U Kussen en het door hem zo geliefde Wie is de Mol?

In 2013 presenteert hij Operatie Fit NL en een jaar later volgt Rooijakkers & Verster: Juridische Zaken. In de jaren erna wordt hij diverse keren genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor de beste Tv-presentator, die hij in 2016 ook daadwerkelijk wint.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van ’s lands bekendste gezichten op televisie en willen veel bedrijven hem inhuren voor congressen, seminars en evenementen. Zijn evenwichtige presentatiestijl maakt hem de ideale spreker tijdens een congres of seminar. Als dagvoorzitter houdt hij de touwtjes strak in handen, op een sympathieke en enthousiaste manier. Met zijn jarenlange ervaring als verslaggever weet hij bovendien de juiste vragen te stellen tijdens interviews.

Vraag beschikbaarheid op

Vul het onderstaand formulier in om de beschikbaarheid op te vragen voor Art Rooijakkers.

Velden met een (*) zijn verplicht.

  • Uw gegevens

  • Evenement details

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ