Over Art Rooijakkers

Een van de bekendste Nederlandse televisiepresentatoren en te boeken als spreker, interviewer of dagvoorzitter. Onder meer bekend als winnaar van Wie is de Mol? en als latere presentator van datzelfde programma.

Art Rooijakkers inhuren dagvoorzitter

Art ging, na zijn opleiding journalistiek, meteen aan de slag bij de lokale nieuwszender AT5 en niet veel later werd hij aangenomen als jongste verslaggever ooit bij actualiteitenrubriek NOVA. Een van de reportages die hij daar maakte werd bekroond met de Gouden Tape, een aanmoedigingsprijs voor jong journalistiek tv-talent.

Art werkte als redacteur bij het Net5-programma Expeditie Robinson en later ook bij Peking Express. Vlak voor het vertrek naar Peking werd hij echter gevraagd als presentator van het programma en switchte hij van een rol achter de schermen naar een baan voor de camera.

Naast zijn werk als presentator heeft Art voor Net5 ook een aantal jaren gewerkt als eindredacteur van programma’s zoals Het Blok, Grenzeloos Verliefd en Tussen de Oren.

Art Rooijakkers boeken als dagvoorzitter of interviewer

In 2011 was Art de winnaar van het programma Wie is de Mol en stapte datzelfde jaar over van NET5 naar AVROTROS. Vanaf toen heeft hij vele programma’s gepresenteerd: Bureau Rooijakkers en Verster, Popcafe & Bloed, zweet en snaren. In 2012 werd hij gevraagd om Wie is de mol te presenteren wat hij 7 jaar heeft gedaan. In 2013 wint het programma de gouden Televizierring en wordt Art genomineerd voor de Zilveren Ster, net zoals het jaar daarna. In 2016 startte zijn nieuwe programma Beste Brein op de zaterdagavond en in 2017 Helden van de Wildernis. Dit jaar volgt er een tweede seizoen van dit reisprogramma en is Art ook te zien in een dagelijkse kennisquiz Bij de Tijd. Vanaf april 2018 is Art werkzaam voor RTL4.

Neem contact op

Foto door

Art Rooijakkers boeken als dagvoorzitter of interviewer

Wilt u televisiepresentator Art Rooijakkers ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of interviewer? U kunt deze Bekende Nederlander boeken door contact op te nemen met de specialisten van boekingsbureau Quality Bookings.

Neem contact op